About:Yoga

Als gecertificeerde Ashtanga yoga docent biedt An Gaiser ook diverse Yoga gerelateerde producten aan. Zo kan zij worden ingehuurd als Ashtanga yogadocent op yogascholen en sportscholen. Daarnaast geeft zij individuele lessen aan particulieren op haar praktijkadres. Ook geeft AboutFace yogaworkshops en inspirerende lezingen aan bedrijven.

De privélessen en yogacoaching

De privélessen vinden volgens de visie van AboutFace plaats, waarbij het aanleren van omdenken nog steeds centraal staat. Afhankelijk van de doelen kan men met de yogacoach bijvoorbeeld werken aan fysieke en mentale flexibiliteit en/ of aan fysieke en mentale kracht. Zo leert men bijvoorbeeld de grenzen kennen en daarover te communiceren. Of men leert meer doorzettingsvermogen te krijgen, wat kan helpen in zowel het zakelijke leven als in het privéleven.

Yogaworkshops en lezingen

In overleg met het bedrijf worden yogaworkshops en lezingen geheel op maat gemaakt. Zo kan het zijn dat men voor het bedrijf een keer iets ludieks wilt ondernemen met collega's, in plaats van enkel serieus over de inhoud van het werk te praten. Of misschien wil een bedrijf door middel van een fysieke toepassing een thema op de werkvloer bespreekbaar maken. De inspirerende lezingen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen van An Gaiser. Zo leeft zij met de bindweefselziekte het Ehlers Danlos syndroom. Daar waar veel mensen met deze aandoening niet goed kunnen functioneren, lukte het An om de symptomen te onderdrukken. An wil anderen laten ervaren hoe zij door middel van veel yoga, doorzettingsvermogen, en een flinke dosis humor een goede balans wist te bereiken in zowel het zakelijke leven als in het privéleven.

Certified Ashtanga Yoga Teacher