About:Yourself

Mensen kunnen 'tegen zichzelf aan lopen' op het gebied van werk, privé of bij andere zaken. Het kan ook zijn dat iemand meer informatie wil vergaren over wie zij zijn en wat hun valkuilen en kwaliteiten zijn. Dit bijvoorbeeld in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Mijn principe daarin is dat mensen een hulpvraag kunnen hebben, maar dat hierin ook direct hun "blinde vlek" verborgen kan zitten. Achter de hulpvraag zit vaak een ander probleem verborgen. Ik help mensen graag dit achterliggende probleem te ontdekken.

Door de eigen strategien te (h)erkennen, wordt het tevens makkelijker om de strategien van anderen te herkennen waardoor er meer wederzijds begrip komt en de mate van invloed kan worden vergroot.

De methode maakt gebruik van videoanalyse om op basis van deze analyse een persoonsprofiel te bepalen. Door de videoanalyse is het mogelijk om kleine nuances in non-verbaal gedrag te laten zien. Deze non-verbale gedragingen kunnen inzicht geven over onbewuste emotionele belangen of processen. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwd persoonsprofiel over kwaliteiten en valkuilen kan gecoached worden om te komen tot een oplossing.